Ambient on/off

[Boban_M] РЕИЗДАВАЊЕ НА СТАТИЈА, ГОДИНА 2011

41 Day 3,370, 14:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Уффф од кај да почнам…..1 година на еРЕП.

Како го пишувам ова, ми идат мислите назад…Кој каде како што.

Грција подготвува напад на Македонија ….. го слушам ова на сител вести пред година дена и си викам, WTF ?

И така лепо фино … read more »

[Boban_M] Готови се !!!

30 Day 2,713, 15:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добра ви вечер,

Во последните неколку дена се изначитав муабети од типот:
- Ги трошиме грците!
- При крај се со пари!
- Уште неколку овакви битки и ќе ги покориме!

Овие муабети ме потсетија на муабетот на мојот покоен дедо кога ми … read more »

[Boban_M] Кандидатура за Претседател

28 Day 2,705, 11:32 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Почитувани,

Со ова сакам да ја најавам мојата кандидатура за претседател на Р. Македонија.

Една и единствена точка за мојот мандат:

-Ќе напишам 52 статии.


Фала и пријатно браќа и сестри !!

read more »

Со новата промена - слобода за Македонија

32 Day 2,192, 16:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

После еден куп промени кои им годат само на големите држави (или државите од ТВО сојузот), Плато пушти срце и додаде една промена од која ќе имаат бенефит и државите коишто се подолго време под окупација.

Кључниот збор во новата промена е

read more »

[Boban_M] MoFA teams in the world

20 Day 2,176, 03:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


MoFA teams in the world:

Strategy:


Skills:


Negotiations:


and finally:
read more »