Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

A lap a néhai Verdike (www.erepublik.com/en/citizen/profile/3279367) lapjának jogutódja.
Célja: többnyire a román vagy nemzetközi közvélemény bemutatása (az ottani médiából merítve), megfejelve egy kis pimaszsággal, és olykor (de csak ritkán) a laptulajdonos művészi hajlamainak

Amerikai lapszemle - hol vagytok magyarok?

27 Day 1,795, 23:02 Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysisAki figyeli a hazai sajtót, nagyon jól tudja, pár napja szinte minden a közeledő amcsikról szól, a háborúra való készületekről.

Néhány napja én inkább az amerikai sajtót tartom szemmel, … read more »

A Fehér Ház arrogáns közleménye (forditas)

43 Day 1,795, 14:43 Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysisÉpp egy amerikai lapszemlén dolgoztam, kissé elcsodálkozva, mert az az érzésem, hogy a legkisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy a "magyar üggyel" foglalkozzanak. (Akit érdekel, az említett lapszemléread more »

[OFF TOPIC] Pocsék egy napom volt! Balotellit az űrbe!

2 Day 1,791, 13:33 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentRitka az olyan, hogy az IRL kihasson az erepes életemre, különösen ha cikkírásról van szó.

Ma azonban irtózatosan pocsék napom volt, ezért óriási késztetést éreztem arra, hogy egy olyan … read more »

Románia akkor és most. Emlékekből élnek...

9 Day 1,789, 15:49 Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysisA napokban írt Román számüzetési hangulatjelentés című cikkemben tömör képet próbáltam adni a románok táborában uralkodó hangulatról. Erre … read more »

Megvan a BH!!! Sőt, rögtön kettő!

18 Day 1,789, 05:18 Published in Hungary Hungary First steps in eRepublik First steps in eRepublikA veteránok már ismerik ezt az érzést. Jelen soraimat így elsősorban azoknak ajánlom, akik egy ideje törik a fejüket azon, hogy össze kellene már hozni egy BH-t. De azért is foglalom cikkbe élmé … read more »