Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

A lap a néhai Verdike (www.erepublik.com/en/citizen/profile/3279367) lapjának jogutódja.
Célja: többnyire a román vagy nemzetközi közvélemény bemutatása (az ottani médiából merítve), megfejelve egy kis pimaszsággal, és olykor (de csak ritkán) a laptulajdonos művészi hajlamainak

A furcsa magyar és a csendes amerikai...

34 Day 1,806, 17:18 Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysis"Furcsa nép ez a miénk. A magyart legjobban épp a magyar tudja marni, de ha nagy a baj, képes félretenni minden nézeteltérést, és úgy fog össze, hogy semmi nem állhat útjába. Aztán, ha a veszély read more »

Amerika bemutatta további terveit (?) - USA-lapszemle (2.FRISSITÉS)

67 Day 1,800, 15:31 Published in Hungary Hungary Warfare analysis Warfare analysisParasztvakítás, ostobaság vagy "ez van, ezt kell szeretni?"
Ma délben jelent meg a Fehér Ház Sajtószobájának közleménye, melyben részletesen elmagyarázzák, hogy milyen terveik vannak, és azt hogyan
read more »

A Fehér Házból jelentem 1 (forditas)

8 Day 1,798, 15:48 Published in Hungary Hungary Warfare analysis Warfare analysisAz alábbi közleményt magyar idő szerint hétfőn délben adták ki (kedd délben várható a következő), azóta - mint tudjuk - történt egy és más: hétfőn este az USA [url=http://www.erepublik.com/en/main/read more »

Románia eltörölve! (ismét) - román lapszemle

25 Day 1,798, 11:05 Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysis

Pár apróbb megjegyzést leszámítva (itt-ott, amott), azt hiszem minden kommentár fölösleges... Annyit, hogy néhány cikket tömörítettem, a lényeget kihámozva belőlük.Hallllóó... hol van read more »

Felmérés 1 - Szövetségesek, ellenségek... és Románia

8 Day 1,798, 02:33 Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysisÉrdekes cikkre bukkantam a minap a román médiában. Ez bizonyos [ … read more »