Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

SUBSCRIBE My newspaper PLEASE PLEASE ------->
Gazeta e kryetradhtarit ! 😃

PEYONI IN DA PLACE !!!! WTF !!!

LAMTUMIRE TRIMA[ KOSOVA PETICION ]

58 Day 2,331, 10:52 Published in Albania Albania Financial business Financial business

Pershendetje me falni per shkrim j0om me telefon

http://www.ipetitions.com/petition/erase-ealbania-from-the-erepublik-world-map


PASI QE KOSOVA SKA HI NE VOTA PER SHTET TE RI NE KET LOJE KERKOJ QE DIKUSH ME MA BO NJE .DOCS PER PETICION TE

read more »

Fabrikat e shtetit [PEYONI]

11 Day 2,223, 05:00 Published in Albania Albania Financial business Financial business

Pershendetje eQytetar te eShqiperise,

Ka kohe qe nuk kam shkru artikull por sot e shoh te vlefshme te keni mendimin tim personal sepse jan ne pytje FABRIKAT E SHTETIT fuqia e luftarve shqiptare edhe kontrubuti i eQytetarve ne keto … read more »

indépendance ou pas ...

25 Day 2,209, 11:08 Published in France France Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Paris reconnaît le Kosovo

[url=http://www.lexpress.fr/actualite/monde/paris-reconnait-le-kosovo_470294.read more »

Propozim per Minister Ekonomis

24 Day 2,209, 07:51 Published in France France Financial business Financial business

C'est une proposition pour la communauté albanaise désolé si vous comprenez pas
C'est la proposition de votre credit pour les joueurs


*
Kushtet per kredi te vogel:

Data e kthimit kreditit:
-3 Muaj për kredi 20g (ose 30 nëse ju jeni … read more »

“Urdhrat e Nderit”

31 Day 2,184, 14:34 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


1. Ta dijsh dhe të jesh i sigurtë se fatbardhësija dhe lumtunija e jote gjindet në Shqipni e cila t’ep nder e të falë emnin Shqiptar.

2. Rueje mirë
read more »