Ambient on/off

(.) .!. (.)

25 Day 2,469, 03:35 Published in Serbia Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

If u like this article pls vote for the girl and comment for the mission 😉

read more »

Happy 8th of March

1 Day 1,570, 01:51 Published in Poland Poland Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentJust want to congratulate to all Ladies in ePoland and whole eWorld this holiday...

p.s. Still haven't met any polish girl...[read more »

Tatko's in the house!

5 Day 1,561, 15:09 Published in Poland Poland Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Hello all, boys and girls, citizens of ePoland. I just want to introduce read more »

Учете Македонски јазик!

17 Day 1,486, 08:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentПосле подолго набљудување на нашите "писатели" и нивниот стил на пишување, дојдов до еден заклучок: Не знаете правописен Македонски!!!!

Значи, не се работи за дијалекти, тука не може ништо да се направи, но кога 50% од нашиве писатели ја ко
read more »

Македонија до крајот на светот!

5 Day 1,485, 09:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysisГледајќи ја мапата, случајно ја зебележав и Јапонија, земја која се граничи на запад со Кина. Па си помислив: Штом веќе сме решиле да одиме до Кина, тогаш можеме слободно да се прошириме и до Јапонија. Јапонија е земја што располага со 4 ресурread more »