Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

>>>>> VOTE and SUBSCRIBE >>>>>

Macedonian Bureau of Investigation [Buce]

81 Day 2,606, 15:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hello eWorld, Macedonians and for those who wants to be Macedonians (cousins)

This past month as you notice we - eMacedonians and with a help by our loyal allies have managed to accomplish the mission "congress" after trying several unsuccessful

read more »

HAIL COT!!!

47 Day 2,569, 11:41 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Once upon a time there was one CIRCLE bigger than it looks alike...And the TRUST was the main law which retains its shape...


Ако не ви е мака и не ви претставува п … read more »

За мисијата сакани мои [BucephalusIII]

53 Day 2,490, 01:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentАко не ви е мака и не ви претставува проблем би ве замолил за по еден коментар да дадете на мојава најсиромашна статија во целокупната моја еКариера, доколку би ви било проблем за такво нешто наведете ја п … read more »

Македонска рамка за аватар [BucephalusIII]

34 Day 2,293, 03:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добро утро,ден и ноќ мој убав народе.

Се работи за унифицирање на аватарите преку некој мал детал кој ќе содржат за препознавање во битките. Ова не е прв пат да се апелира до сите на ваков начин, но што е тука е..

Како што и објаснив и [url=

read more »

ДИПЛОМАТИЈА [BucephalusIII]

45 Day 2,275, 03:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Сакани мои добро утро,ден и ноќ.

Предмалку пишав еден долг реферат и на ваша среќа а на моја жалост...исчезна како резултат од мојата снаодливост со багиранава игра...но јас како упорен инаетџија се потрудив повторно на кратко да ве потсетам а и д

read more »