Ambient on/off

Holla Hoolla

37 Day 3,401, 12:42 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Djem qka o puna e ksaj Moldadavis... se sjam nrrjedha


edhe futja nej koment ti fitoj do gold a qka japin se nen zero zero qenkam 😛

read more »

Komentoni per mision ju lutem

18 Day 2,624, 01:15 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

hajde ta kallim per misjon 25 veta me koment.

edhe hapni nej lufte sot x10 gold ama un smarr asnje BH por per tjeret 😛 se me kajn mbaru e bars 😛

read more »

Organizimi ushtarak , Njesia Teli

36 Day 2,578, 13:09 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Pershendetje vajza e djem shqiptare , keto dite kemi marr nje iniciative qe do ti sherbente eKomunitetit Shqipare ne zhvillim dhe forcim te ushtris se saj te ardhshem.
Me financimin e nje lojtari te madhe ne eRepublik [url=http://www.erepublik.com/

read more »

1 2 3 Puthe

29 Day 2,503, 13:27 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Mission !!

read more »

1 comment !

35 Day 2,477, 10:55 Published in Albania Albania Financial business Financial business

1 Comment !!read more »