Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ ВО ДУШАТА ГО НОСИМЕ ЗА ТЕБЕ ЖИВОТ ДАВАМЕ ОООООООООООО
МАКЕДОНИЈООООООО

My Name Is MACEDONIA!

MACEDONIA FOREVER!
P.S. SOLUN IS MACEDONIA!

Наредби за ден 2759 СЛИКОВИТО (Psycho The Great)

17 Day 2,759, 09:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Пошто очигледно гледам дека некои уште не разбрале како треба и што треба морав да нацртам:

read more »

Апел за помош за 6 – годишното битолчанче Димитар

10 Day 2,664, 12:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

6 – годишниот Димитар од село Трап, Битолско во несреќен случај испил солна киселина, незнаејќи што има во шишето. Тоа се случило минатата година во август, а оттогаш наваму неговото семејство поминува низ многу тежок пат бидејќи не може да јаде норм

read more »

ЗА МНОГУ ГОДИНИ МАКЕДОНЦИ (Psycho The Great)

15 Day 2,604, 15:21 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

╬ МИР БОЖЈИ ХРИСТОС СЕ РОДИ ╬


read more »

Здраво Македонијоооо (Psycho The Great)

35 Day 2,590, 08:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Бев вчера дел од претставата што ја гледавте во негативна улога се разбира. Пак во негативна. Јас си одбрав да е така. Не ми е криво што дотичниот еДржавјанин ме ПРЦНА така кажано едноставно му докажав дека доста земаше БХ-а кога има x10 бонус на read more »

Претставување на Тимот за следниот месец (Psycho The Great)

27 Day 2,542, 05:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Тим за следниот месец:

И да победам има место од неговиот тим кај мене со цел да дојдеме до поголеми резултати овој месец па и самиот тој може да се вклучи во помош како би ја направиле еМакедонија посилна, како што викаат не сум бил инфread more »