Ambient on/off

[MoD] Koha per kursime!

20 Day 2,081, 09:22 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders

Pershendetje qytetare te Shqiperise,

Siq edhe jeni te informuar,Shqiperia me Albanian-Army arriti nje sukses te madh ne MU Tournament II, ku u rradhitem ne vendin e 39 ne bote, dhe shkaktuam ne total 8,113,834,665 dmg.

[IMG]http:/[/img]

read more »

[MU Tournament] Bashkimi bën fuqinë!

34 Day 2,072, 17:04 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders

Pershendetje qytetare te Shqiperise,

Sic edhe mund te jeni te informuar,se shpejti fillon MU Tournament II,pra gara ndermjet MU-ve te gjithe botes.
Gara fillon ne diten 2073,ne oren 00:00 (eRep time) dhe do te perfundoj ne diten 2079.

[IMG][/img]

read more »

Lufta e fundit dhe AEU !

40 Day 1,923, 16:17 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysisPershendetje qytetare te Shqiperise,

Se pari me lejoni si nje qytetar i thjeshte te ju them se jom krenar qe jom Shqipetar,duke pare tgjithe ata aleat qe na dojne e qe na respektojne,e qe japin … read more »

Albanian Elite Unit

77 Day 1,919, 15:21 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders


Pershendetje qytetare te Shqiperise dhe anetare te AEU (Albanian Elite Unit),

Sic e dini pothuajse te gjitha shtetet ne eRepublik e kane nga nje MU Elite,me plot GoW (God of War) dhe lojtare te fuqishem … read more »

[BabyBoom] Po vjen !

52 Day 1,896, 09:36 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Pershendetje qytetare te eShqiperise,

Komuniteti Shqipetar ne loje po rritet dita dites,dhe po forcohemi gjithashtu,mirepo per te arritur atje ku deshirojme na duhen shume lojtare te rinje,dhe kete po mundohemi te bejme,pra te rrisim numrin e

read more »