Ambient on/off

podelba na 500 energija

425 Day 1,832, 14:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

МК верзија:
Делам 500 енергија на секој што:
а)ќе ставе суб на мојот весник
б)ќе ставе воте
в)ќе направи шаут (Делење на 500 енергија)
г)ќе искоментира со бројот на суб и воте во коментар


ENG version:
All you have to do to get 500 energy

read more »

Група на facebook EREPUBLIK

3 Day 1,828, 04:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Денес ми текна една убава идеа (според мене) и отворив група . Пошто јас сметам дека ни требаат нови играчи и тоа МАКЕДОНЦИ за да би добивале повеке битки во иднина би било добро секој кој што сака да ја најде групата

https://www.facebook.com/

read more »

Поделба на 1 Q7 ili 2 Q6 ili 3 Q5 ili 4 Q4 помош против јужниот сосед Завршена

171 Day 1,825, 03:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

МК верзија:
Делам 1 Q7 ili 2 Q6 ili 3 Q5 ili 4 Q4 на секој што:
а)ќе ставе суб на мојот весник
б)ќе ставе воте
в)ќе направи шаут (Делење на 1 Q7 , 2 Q6 , 3 Q5 , 4 Q4 )
г)ќе искоментира со бројот на суб и воте во коментар


ENG version:

read more »

DELENJE NA 500 ENERGIJA

215 Day 1,814, 09:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik


МК верзија:
Делам 500 енергија на секој што:
а)ќе ставе суб на мојот весник
б)ќе ставе воте
в)ќе направи шаут (Делење на 500 енергија)
г)ќе искоментира со бројот на суб и воте во коментар


ENG version:
All you have to do to get 500 … read more »

5 РЕАЛНИ ФАКТИ ЗА ЖИВОТОТ

6 Day 1,813, 12:08 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Мудрите совети секогаш се добредојдени – но, колку од нив реално ги применувате во животот? Ова се 5 со кои сме сигурни дека ако ништо...


...друго ќе се согласите дека се точни:

1. Парите не можат да ја купат среќата, но многу е попријатно да

read more »