Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Pleas Sub my newspaper!!!
Send me in PM link of your newspaper

Регионите во еИндија/ Regions of eIndia

8 Day 2,899, 09:41 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ова се регионите на еИндија што ке ви се потребни за мисијава

This is regions of eIndia, you need it for mission

Srinagar - Jammu and Kashmir
New Delhi - Northern India
Lucknow - Uttar Pradesh
Jaipur - Rajasthan
Patna - Bihar
Gandhinagar -

read more »

МИСИЈА 3/3

31 Day 2,820, 11:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Македонци и македонки

Потребни сте ми вие за да можам да ја извршам мисијата 3/3 со коментарите на статијата. Би ве замолил ако сакате да помогнете.
[img]http://i.[/img]

read more »

Лек за душа

37 Day 2,820, 08:13 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Македонци и македонки

Потребни сте ми вие за да можам да ја извршам мисијата 2/3 со коментарите на статијата. Би ве замолил ако сакате да помогнете.

И повелете одморете се и опуштете се 😛

[img]http://i872.photobucket.com/albums/ab287/[/img]

read more »

Мисија 1/3

35 Day 2,819, 12:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добровечер Mакедoнци и Македонки

Нема да должам многу едноставно ми требаат коментари за да извршам мисија 1/3.

Ви благодарам на сите

Demon of Death

read more »

ПОБЕДА!!!!

3 Day 2,037, 11:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

КОНЕЧНО!!!!!!!!!!

ОБЕДИНЕТИ ЗА МАКЕДОНИЈА ПОБЕДИВМЕ!!!!!!!!
МИНАВМЕ ПАТ СО ТРЊЕ НО ИЗЛЕГОВМЕ НА ЧИСТО !!!
ДАДОВМЕ ДОЗНАЕЊЕ НА ЦЕЛИОТ СВЕТ ДЕКА НЕМА ИГРАЊЕ СО МАКЕДОНЕЦ!!!!
МОЖЕБИ НЕКОГАШ ИЗГЛЕДА ДЕКА СМЕ СЕ ПОКОРИЛЕ НО КОЈ … read more »