Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

this newspaper is protected by mafija

Зошто бојкот ?

21 Day 3,164, 15:47 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Вака утре сум на работа ама ке пробам да ги објаснам причините за бојкот на помалите д1.д2.д3.и д4 треба да ни се придружат.Бојкот во смисла на двоклик и не пукање за Мк, но не откажување.
Прво во секој случај не е фер.
Д4 тенкашите добивааат прем

read more »

Кај сте бе Фиром ?

36 Day 3,046, 01:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik


Чекајте бре малце другари ?
Од кога вие е битно како ме нарекува некое дете од 15 године од којзна тамо пичку си матер?
Некако уште имате потреба да се докажувате кој и што сме.

Јас сум Македонец и живеам во Македонија а сите други коментари … read more »

За ,,браќата

56 Day 2,960, 08:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Како командир на Хл прво сакам да се извинам што не подржаваме напад на Аргентина а како една од главни причини и заради одржување на добрососедски односи со Србија.
Бидејќи 3-4 месеца градевме пријателство и респект во д3,барем ние така мислевме.Т

read more »

Неколку причини за војна со Грците:

11 Day 2,912, 07:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

1.Затоа што секогаш кога беа појаки од нас ,не држеаа под ропство,всушност во Наповите со Грција губевме многу(највеќе играчите заради досада)а и ресусри тие секогаш беа со 10 ресурси а ние со 3региона:(

2.Игра е и само игра, и немора никој да тро

read more »

Heaven'S Legion is Back

45 Day 2,904, 13:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ПО САМО две недели од повлекувањето на Хл во Прц ,ние ХЛ решивме да се вратиме.
Причините се можеби себични но повекето од нас премногу си ја сакаме единицата и брендот ХЛ.

ХЛ волуме ту ке биде единица специјализирана за д3 и само за д3.

Се б

read more »