Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Vesnikot ke go iskoristam za Mudrosti

Премногу луѓе

1 Day 2,206, 04:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentПремногу луѓе трошат пари кои не ги заработиле за да купат нешта кои не имread more »

Умот е како падобран

3 Day 2,191, 02:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Умот е како падобран, не работи доколку не е отворен.

Френк Запа

read more »

Делење на леб Q2 за сите

80 Day 1,200, 08:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Денеска планирам да поделам огромна количина на Леб Q2 по едно на скоро секој Македонец.

Имам добра причина за тоа иако не е поврзано со играва тоа го правам тука се надевам дека ќе им помогни колку толку на некои од вас.

Во продолжение слушне

read more »