Ambient on/off

илинденско востание 110 год. подоцна

16 Day 2,056, 06:57 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Почитувани соиграчи
Деновиве гледам дека поголем број од нас не се задоволни од тоа што нашите родни и матични територии ни се под ГЕЈСКА окупација, па затоа дојдов до една идеја да ја повториме историјата на 02.08.2013 год. на точно 110 годишнината

read more »

Тешки денови!

5 Day 2,046, 11:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

ВАКА ПОВЕЌЕ НЕМОЖЕ!

Како што и самите гледате секој ден имаме се помалку и помалку ресурси, секојднвно губиме и војни и територии и сме цело време приморани да се селиме и да трошиме пари за истите преселби а платите се минимални и веќе вака не мо

read more »

Кандидатура за конгресмен

0 Day 1,890, 07:41 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Еве и јас по подолго време откако сум во играва решив да се вклучам малку во ’’политика’’ преку мојата кандидатура за конгресмен. Нити во играва, нити во реалниот живот никогаш и ништо на никого не сум му ветувал а притоа да не го исполнам. Искрено и

read more »

Повик со сите е-Македонци!

6 Day 1,887, 11:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Оваа статија ја пишувам со една и единствена цел а тоа е следната: Ги повикувам и воедно ги охрабрувам сите оние кои се по потекло од нашата родна Македонија а од разно разни причини заминале (по други земји) во скоро или дамнешно време од е-Македони

read more »

Доста е!

22 Day 1,868, 06:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Секоја чест за луѓето кои се почетници и јас сум бил и знам дека е тешко кога немаш ресурси, храна....но крајно недолично е тоа што кога и да се отвори почетната страна на играва на десниот дел цело време некој нешто бара ( питачи ) де ПАРИ де … read more »