Ambient on/off

like za gold!

1 Day 1,308, 05:20 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Ednostavno

pritisnete like http://www.facebook.com/photo.php?fbid=218923374794631&set=o.166762612895&type=1&theater

i napisete mi vo PM ime i prezime i kje dobiete 0.5 gold Pobrzajte !

read more »

Скајмех од америка

20 Day 1,304, 13:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Си биле еднаш еМакедонија и еГрцијаа , уставри не абе како беше 🙂

Скајмекс од америкааа

има јаки тенкови

петокласни лебови

базлимитна картичка

Скајмекс од америка.

EJJJJ!!!

Скајмекс од америкааа

многу тепа грчишта

не се пр

read more »

Неможам да сфатам!

22 Day 1,298, 03:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Неможам да сфатам зошто секој еМакедонски весник неможе да добие 5 голд за својот весник.

Прво кликањето на претплата ништо не ве кошта освен 0.76 секунди од вашето скапоцено време.

Еве една статистика:
1.Во еМакедонија живеат околу 12000 жите

read more »

Поеделба на 500 голд !

244 Day 1,288, 09:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Здраво народе оваа акција ја правам да ви помогогнам на сите со тоа што ќе поделаб 500 голд!


Се што треба да направите е :

Да се претплатите!
Да стиснете воте!
Да

read more »

INTERNATIONAL MEDIA MOGUL!

55 Day 1,287, 11:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hi brothers id like to make the bigest media mogul action.
I want this action become in internacional top rated for more subscribes we can get. Id like more peoples too see this to help eachother's.

For applicate just leave your newspaper in

read more »