Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

MAKEDONSHTINA

СТАТИЈАЗА 25коментари

27 Day 3,106, 07:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

[url=https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=imgres&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi_-tiG7O3MAhVKGhQKHXo-ASQQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.avijacija.com.mk%2Fforum%2Fviewtopic.php%3Fp%3D26615%26highlight%3D&psig=

read more »

MISSION ACCOMPLISHED

5 Day 1,414, 02:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


СИТЕ НАЦИОНАЛНИ ЦЕЛИ СЕ ИЗВРШЕНИ. МАКЕДОНИЈА Е ПОБЕДОНОСНА!


МИСИЈАТА Е ЗАВРШЕНА


Hail Macedonia!! … read more »

ИНВИКТУС РЕГРУТАЦИЈА

0 Day 1,404, 10:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublikИнвиктус објавува регрутација на нови членови.

Условите за влез се стандардните како и кај сите единици:
- работа во нашите фирми,
- носење на аватар,
- почитување на наред … read more »

еРепублика на МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

61 Day 1,382, 03:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Почитувани играчи на оваа стратегиска игра, поради тоа што Г-дин Плато-вич упорно одбива играта да биде на Македонски јазик, а сме 3-4 (читај 2) светска сила, одлучив да направам скрипта која ќе го тоа овозможи Се со цел да можат новите игра

read more »

Борбата за Западна Македонија

1 Day 1,373, 03:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Накратко и низ слики борбата за Западна Македонија!

Почетокот беше невообичаен но сепак изледаше еве вака:
0:5 за е-татарчина-та

Види поголема!

Како по

read more »