Ambient on/off

[МзЗ] ОТЧЕТ 7 Ноември 2012 - 17 Ноември 2012

17 Day 1,825, 06:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis
Отчет за првите 10 дена.
Со пријавување на http://goo.gl/azmMr играчите со помалку од 3000 сила добиваат по 500 з … read more »

[Министерство за Здравство] Известување

23 Day 1,816, 10:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik
Почитувани,

Министерство за Здравство како и минатите месеци продолжува да им помага на новите играчи со леб, да "израснат" во јаки борци.

На формуларот … read more »

[MзЗ]Финален извештај

13 Day 1,781, 06:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik


Поздрав еМакедонија,
Честа да ја води еМакедонија овој месец му припадна на Иван Петок. Човекот успешно си ја заврши работата, што било поминало... сега редно е министер … read more »

[MзЗ]Извештај за 10 дена

37 Day 1,767, 05:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik


Поздрав еМакедонија,
Честа да ја води еМакедонија овој месец му припадна на Иван Петок. Да се надеваме дека ќе продолжи чесно и достоинствено си го работи своето, а сега … read more »

[Министерство за Здравство] Известување и претставување на тим

14 Day 1,752, 09:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublikМинистерството за здравство како и претходните мандати ќе продолжи со дневните поделбите на леб кои ги таргетираат послабите играчи.
Секој што ќе го исполни условот д … read more »