Ambient on/off

[МзЗ] Известување до ебебињата

9 Day 2,251, 02:53 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Мили мои ебебиња ве известувам со големо извинување дека од денес па до понеделник нема да добивате храна. Нема да бидам тука па ке ви надохнадам или во понеделник навечер или во вторник 🙂 се надевам нема да ми останете многу гладни...

Ве сака ма

read more »

Цицка за секоја уста!

43 Day 1,996, 15:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Добровечер цицачи!Од утре, ден 1997 од новиот свет, воведуваме нов начин на делење на лебовите за играчите под 3000 сила.

За разлика од досегашни … read more »

[Министерство за Здравство] ОТЧЕТ (06 март - 04 април)

13 Day 1,962, 16:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business


Добро вечер МАКЕДОНИЈА !

Се надевам дека овој месец заедно со lazarosaMKD и Wendy Power многу бебенца нараниме, кој ќе израснат во јаки еВојници и ќе се борат за еМакедонија.

Сите бебенца без разлика во која единица се и која партија, кој има … read more »

[Министерство за Здравство] Извештај (06 Март- 13 Март)

15 Day 1,941, 07:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Отчет за првите 8 дена

[img][/img]

Добар ден МАКЕДОНИЈА !
Се надевам дека овој месец заедно со lazarosaMKD и Wendy Power многу бебенца ќе нараниме, кој ќе израснат во јак

read more »

[Министерство за Здравство] Финален извештај (7 Декември - 5 Јануари)

2 Day 1,873, 21:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisМесечен извештај за поделениот леб од 7 Декември до 5 Јануари:

7-ми Декември / Ден 1844:

http://prntscr.com/llz99
http://prntscr.com/llzb3
http://prntscr.
read more »