Ambient on/off

[МзЗ] Збирање на средства за Одбрана

31 Day 2,343, 09:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentДобар ден Македонци и Македонки о/

Пред се на сите ви ги честитам Велигденските празници на сите да сте ми живи и здрави и само убавини да ве следат...

Сите неочекувано видовме дека С … read more »

[МзЗ] МзЗ повторно се активира

9 Day 2,331, 11:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentДобар ден добро вечер добро утро еМакедонијо о/

Ве известувам дека Министерството за Здравство повторно се активира 🙂

Документот е истиот документ за потполread more »

[МзЗ]Отчет за три месеци

14 Day 2,293, 09:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentДобро утро добар ден добра вечер Македонци и Македонки о/

Дојде време за отчет од тримесечно работење за месеците Декември, Јануари и Февруари. Морам да се заблагодарам прво на мојот вре … read more »

[МзЗ] Собирање средства за AS!

29 Day 2,283, 08:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial businessFor ENG version scroll down.

Драги пријатели и сојузници!!!

Конгресот ни виси на конец, сеуште не е обезбеден и постојат сериозни и реални шанси да бидеме избришани и да бидеме без ко … read more »

[МзЗ] Собирање средства за .. (поделба)

59 Day 2,273, 09:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добро вечер Македонци и Македонки о/

Со оглед на тоа дека утре не очекува важна битка сите го знаеете тоа.. 🙂 Владата одлучи ако е можно на овој начин да собереме q7 тенкови за поделба на оние кои му е најпотребно и немаат средства сами да

read more »