Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

'Metrologystic' NEWSPAPER !!!
Every ARTICLE is = 'BOOM'

Gara e njësive ushtarake [statistikat e luftimeve]

11 Day 2,011, 05:36 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysisPikë së pari dëshiroj t'iu lajmëroj që gara internacionale mes njësive ushtarke ka përfunduar, dhe këtë garë e kanë gëzuar GREKËT me 6 njësi në top 50-tçe, e ndjekur nga Polakët … read more »

[Sabri Hakuli] eRepublik Wikipedia & Voter Club Albania [Cyanide]

13 Day 2,009, 03:31 Published in Albania Albania Financial business Financial businessWikipedia / Article WRITET BY SABRI HAKULI
Albanian Voter Club / Article writet by [url=http://www.erepublik. … read more »

[iRC Mibbit Guide] Si të regjistrojmë CHANELIN tuaj / PART #2/2

6 Day 2,008, 13:12 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublikPërshëndetje në pjesën e dytë për udhëzime në CHAT/Mibbit

pjesën e dytë do ju tregoj se si ta regjistrojmë #CHANELIN tuaj personal , apo kolektiv.

Në rastë se … read more »

[iRC Mibbit Guide] Udhëzime për Mibbit CHATIN / PART #1/2

18 Day 2,007, 01:35 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublikPërshëndetje !
Në artikullin në vijim keni udhëzime për CHAT / Mibbit , i cili shërben si një lloj kordinimi mes lojtarëve të eRepublikës.

Atëher në pjesën e parë read more »

[BH GUIDE] Si të nuhasim BattleHero / Për lojtarët e rinjë

28 Day 2,004, 08:37 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublikPërshëndetje të ndëruar luftëtarë !

Problem në BH ? apo Nuk po mundeni që të kyçeni në betejën ideale për të konkururar për BH ?!!?
Atëherë për ta kërkuar betejën read more »