Ambient on/off

Intrebare de baraj

17 Day 1,176, 01:58 Published in Romania Romania

Acum ceva timp butnaru a propus o lege de anulare a NE cu Ungaria. Scandal, impeach, urlete de tradare mai ceva ca pe vremea cand dadeam 5 lupte din Belgrad in LK (da, stiu, din cauza mea ati pierdut LK atunci sa-mi fie rusine)


Azi

read more »

Buna Seara eRomania!

53 Day 956, 10:39 Published in Romania Romania

Acum doua saptamani va anuntam ca rup orice relatie cu armata romana si urmeaza sa lupt in LK de partea sarbilor. Acum 5 luni scriam un articol 'sinucigas' in plin mandat victorios al lui Andyr eu luam partea unitatilor intr-un conflict cu el.

read more »

For those about to rock I salute you

54 Day 940, 12:39 Published in Romania Romania

Acum aproape 12 luni incepeam o aventura care urma sa schimbe modul in care aveam sa joc eRepublik si chiar sa ma schimbe pe mine. Atunci discutam cu Mistwalker si Xtasia despre posibilitatea intoarceri mele in eRo si posibilitatea de a intra in

read more »

Articol de candidatura, cica...

14 Day 915, 05:22 Published in Romania Romania


Ok m-au convins astia mici din matza sa scriu (mare prostie nu s-au prins si ei ca exista un motiv intemeiat pentru care am 1 singur articol in ziar si ala publicat la rugamintea unor prieteni?) ehh dar sa revenim...

Sunt mai inginer de … read more »

Buna Seara eRomania

224 Day 811, 13:06 Published in Romania Romania

Dupa aproape un an scot si eu primul articol serios in ziarul asta (deci dati cu mila cu rosiile pe care le aveti pastrate pt momentul asta)
Ok now on to the point:

In seara asta urmatoarele unitati ale Armatei eRomane au decis retragerea

read more »