Ambient on/off

ГОЛЕМА ПОДЕЛБА НА ПАРИ!!

41 Day 1,319, 06:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Ајде народе навали, број на суб и воте и сите добивате по 1 ДЕНАР!! 1, 1 кој ви го дава!! АЈде парите и не се битни битно е да ми помогнете да го земам ММ медалот! Да напоменам дека за тие што имаат ставено суб досега не важи ова! ФАЛА! 🙂

read more »

ЛАКОМО МАКЕДОНЧЕ!

14 Day 1,315, 08:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Една работа никако не можам да сфатам. Зошто секогаш сите ги гледаат само личните интереси а не ги гледаат интересите на целокупната држава?? На пример сега во најтешките моменти кога сме во претешки борби со грција да се намалат цените на тенковите,

read more »

ВИЦОВИ,ЗАБАВА!!

3 Day 1,314, 16:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Битките со грција се без сомнение напорни. Тие водат, ние водиме, сето тоа створува одредена нервоза кај сите нас. Поради тоа сега решив да направам една статија (за која се надевам дека че одвоите некоја минута) за малку да се позабавуваме и покрај

read more »

Голема ММ акција!!!

25 Day 1,311, 05:08 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Знам од искуство дека сите што имаат весници се обидуваат на сите начини да стигнат до ММ медалот но им оди тешко. Поради тоа решив да пробам да напрам една ММ акција да видам дали ќе даде резултати и ќе им олесни на сите. Затоа сите оние кои имате в

read more »

ТОП 10 еМАКЕДОНЦИ!

8 Day 1,308, 05:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis


1 ScymeX 86001 strength: 7,126.00
2 Aexil Kong 39498 strength: 6,909.11
3 Hoban Washburne 24383 strength: 4,300.64
4 lazarosaMKD 23622 strength: 5,899.31
5 Artiga 22842 strength: 4,859.62
6 DexterMKD 20395 strength: 2,861.00
7 Lielais … read more »