Ambient on/off

Македонец,Србин и Грк

33 Day 1,328, 04:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentЕве еден виц да се насмееме малце 😃Македонец, Србин и Грк фаќаат златна рипка. Златната рипка им вели:
– Ако ме пуштите, ќе ви исполнам по една желба на сите. Нормално сите се сложил
read more »

Appeal to the Administrators [ENG]/Апел до администраторите [МКД]

18 Day 1,320, 10:57 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

ПРВО СИТЕ МАКЕДОНЦИ ПРАКАЈТЕ ТИЦКЕТ[ENG]

Dear administrators recently i have seen something that bothers me...
I will get right on in.
At the profile of any citizen that has either Macedonian citizenship or his

read more »

ММ акција!!! Претплати се Помогни и ти на еНовинарите!!! (2)

120 Day 1,315, 07:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik
Одвојте 5 минути и ПРЕТЛАТЕТЕ се на весниците на еНовинарите!
(држете CTRL и отварајте ги сите весници)

[img][/img] … read more »

ДОНАЦИИ ЗА ЦИВИЛИТЕ!(ЗАВРШЕНО)

207 Day 1,294, 13:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

1.претплатете се
2.гласајте ја статијаца
3.шаут за повеќе македонци да ја видат статијава

За да ви поделам нешто пишете го во коментар бројот на претплата и бројот на гласшаут ДОНАЦИИ ЗА ЦИВИЛИТЕ

read more »

ПОДЕЛБА НА ОРУЖЈЕ И ЛЕБ!!(ЗАВРШЕНО)

71 Day 1,293, 13:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Subscribe + vote + friend + shout


првите 5 добиваа 1q4 оружје и 7q1 леба ПОДЕЛЕНО
од 5 до 15 добиваат 1q2 оружје 7q1 леба ПОДЕЛЕНО
од 15 до 25 1q1 оружје и 7q1 леба ПОДЕЛЕНО
сите останати по 5q1 leba ПОДЕЛЕНО
тие што стајле суб од порано са

read more »