Ambient on/off

5 Q5 tenkovi i 20 q2 lebcinaja

31 Day 1,823, 09:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

ako sakate da dobiete 5 q5 tenkovi i 20q2 lebcinja se sto ke treba da napravite e da glasate za naj ubavi oci za prokulin na sledniov link:
copy and paste on a blank page
ako samo prtisnite na linkot bez copy paste na prazen list ,

read more »

PODELBA NA Q5 TENKOVI

36 Day 1,707, 09:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Затоа што нема друг начин да се добие ММ медалот, и јас решив да направам поделба на тенкови.
Поделбата ќе се направи кога ке соберам 600 суб.
воте+суб+извик во коментар, Најсрекниот ќе добие 50 q5 тенкови.

read more »

ДА НЕ БИДЕМЕ НЕПИСМЕНИ ВО 2012 !!!

9 Day 1,505, 06:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Оваа статија ја пишувам по повод периодот што ни доаѓа(сигурно сите прочитаја се надевам), односно ќе имаме борба со три непријатели : Турција , Јужните и Утките.
Како што сигурно и самите гледате , клку што сами можиме да си наштеиме никој друг не

read more »

Како до пониска цена на златото

44 Day 1,439, 09:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Почитувани е-Граѓани
Со оглед дека ова е моја прва статија очекувам да ме изненадите со по еден
SUB
VOTE
SHOUT

Најпрвен би сакал да го поздравам обидот на Дон Тас за намалување на цените на златото , кој иако беше неуспешен сепак подобро е да

read more »