Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Flash news for all the Macedonians
Флеш вести за сите Македонци

Интервју со нашиот и вашиот BIack Shadow

16 Day 2,851, 04:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво Македонци и Македонки во продолжение ќе ви представиме инетервју со новиот претседател на еМакедонија BIack Shadow каде што ќе можете одблиску да ја осознаете иднината и програмата на работа на претседателот а и уште многу други работи..приread more »

Поделба на храна и оружје+ИЗВЕСТУВАЊЕ(PMМ)

31 Day 2,828, 07:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво патриоти,сопартици,Македонци и Македонки

ИЗВЕСТУВАЊЕ
Ве известуваме дека денеска се отвора конкурс во кој ќе се избера тим кој ќе раководи со партијата.Тимот може да го сочинуваат било кој без разлика на рангот,искуството инт. само

read more »

Патриотско Македонско Движење

24 Day 2,826, 09:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво патриоти
Денес се формира партијата Patriotic Macedonian Movement која е Екстремна десница и која ќе се бори за зацврстување на економски и политички пл

read more »

08.08.2001-Масакрот кај Карпалак ВЕЧНА ВИ СЛАВА ЈУНАЦИ

17 Day 2,818, 05:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


На денешен ден пред точно 14 години во 9:30 часот, на автопатот Скопје - Тетово армискиот конвој составен од пет возила и 120 резервисти вл
read more »

ХУМОР ЗА СИТЕ!! 2дел

15 Day 2,813, 15:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Драги Македонци и Македонки во продлжение ќе видите многу смешни работи кои ќе ве насмеат до солзи но и ќе ви ја прикажат реалноста во друread more »