Ambient on/off

[Junior Journalist] Comments for mission !?

25 Day 2,872, 02:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

read more »

[EBRA] Аватари

10 Day 1,623, 08:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Мој мал придонес по повод спојувањето на ЕБР и АЛФИ.

15 Аватари за EBRA!!!

Аватар 1 (мојот аватар):


Аватар 2:


Аватар … read more »

Избори се ближат…

4 Day 1,495, 18:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis
[ ИЗБОРИ ]

Чим избори се ближат,
партиите околу народот се движат.

Многумина од народот мижат,
бидејќи околу партиите се ЛИЖАТ.

Со крстот сме на чело,
read more »

Bazooka proposal / Базука предлог

30 Day 1,421, 16:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis[ English version ]

I'm tired of the picture below 🙁


My proposal is short and clear:

Exchange 5 parts for 1 read more »

[ SasPes ] Воена анализа

26 Day 1,290, 05:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Поради комплицираната ситуација во која сме (Италија, Грција и Хрватска) одвоив малку време да направам воена анализа.
(напишана 05:30 еРепублика време 1290 ден)

[ Причини ]
1. Хрватска не прогласи за природен непријател (по барање

read more »