Ambient on/off

Пресвртница во Mенталитетот на Просечниот Македонец

5 Day 1,323, 01:47 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisТака е.
И мене ептен чудно ми звучи.
Само што работата е дека таа пресвртница не не` одведе ни напред ни назад. Ни позитивно ни негативно. Само подеднакво очајно. … read more »

[MK][ENG] Мега интервју со 15 претседатели - Mega interview with 15 presidents

24 Day 1,317, 11:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisEnglish version below.

Здраво еМакедонијо!
Не знам дали пред некое време некој го забележа мојот шаут каде што најавив мега интервју со 15 претседат … read more »

E-Life Ironies

3 Day 1,313, 04:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisWell my dearest e-Greeks, remember how you were publishing uber-whinage articles every 15 minutes about how the game was made uninteresting to you since you couldn't … read more »

Споредба на македонската валута со српската и полската.

2 Day 1,311, 02:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial businessПоследниве 2 дена како што сите забележавте денарот одлепи максимално и ако не се лажам стана една од послабите валути во играта.

Не сум јак со анализи и предвидув … read more »

Све ми боје лепо стоје...

4 Day 1,310, 14:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisВо последно време статииве на еРепублик немаат никаква потреба од некој посебен текст. Доволно е една слика и се е јасно. Као на пример следнава:


[img]http://[/img] … read more »