Ambient on/off

Наградна игра

40 Day 1,913, 11:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business


НАГРАДНА ИГРА

Секој кој сака да учествува во наградната игра мора да мани VOTE и SUBSCRIBERS и во комread more »

Конечно се формира Воената организација "Борци за еМакедонија"

1 Day 1,910, 01:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Конечно се формира воената организација "Борци за еМАКЕДОНИЈА".
Се бараат членови кои ќе се борат за еМАКЕДОНИЈА и кои ќе членуваат во организацијата.
Секој во организацијата ќе биде помаган со оружје и храна за да може да се бори.
Ве оread more »

Формирање на нова воена организација "Борци за еМАКЕДОНИЈА"

5 Day 1,908, 07:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Ве известуваме дека ќе се формира воена организација "Борци за еМАКЕДОНИЈА"
Која ке се бори за освојвање на неприателските народи(грците,србите,бу

read more »