Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Subcribe and i will sub back !!!

Битката со Турција..

27 Day 2,007, 06:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Значи ете, заврши првата битка со Турција. Ова е само една изгубена битка, што ништо не значи и не кажува, бидејќи војната тукушто почнува!Ке се вратиме повторно посилни и ќе им покаж

read more »

ДАЛИ Е МОЖНО?!?!

36 Day 1,892, 08:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Добар ден Македонци/ки.

Значик вака, насловот нема никаква врска со статијава, само сакав да ви го привлечам вниманието. Како што гледате овторив нов весник.Пред се, не го отворив

read more »