Ambient on/off

Спортски Типови за ДЕН 09,03,2013

2 Day 1,936, 02:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Момци и девојки доста е од политика и останати срања.
Ајде малце спорт да внесеме во играва.

Типови предоложени од моја страна за денеска се
ТИП 1:
West Bromwich : Swansea - 1- WIN
Reading : Aston Villa - ГГ & 3+ - WIN
ТИКЕТОТ Е ДОБИТЕН

Д

read more »

Baby BOOM - ?

2 Day 1,934, 00:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Момци и девојки,
време е да направиме мал baby boom.
- Станавме послаби во Девизија 1.
- Сите претходни бебиња кој дојдоа од boom-от станаа возрасни и преминаа девизија 2
- Имаме потреба од играчи за да се прошириме повеќе

Што мислит

read more »

Добредојдовте

2 Day 1,931, 02:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добредојдовте македонци,
Пред се би сакал да ви честитам успешни војни против грција иран ирак.

Би сакал да напоменам дека е ова мој прв артикал во моите дневни вести и дека се надевам на истиот ке има мн содржини кој би ви се допаѓале read more »