Ambient on/off

Serbia to AS Argentina

26 Day 2,886, 22:09 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

Just wondering about this scenario:

Serbia AS Argentina
Argentina AS Hungary
Hungary starts a dictatorship in Serbia,
What would be the outcome?

Comments needed

read more »

Komente 25 copa kurr spo u kryjka

27 Day 2,849, 06:44 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Djem mos pritoni komentoni,

pershendetje

read more »

Cdo gje eshte e mundur

26 Day 2,830, 11:26 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Pershendetje te gjithe,


Besoj se ende ka nga lojtaret e vjeter te cilet mund ta kujtoj qe vitin e kaluar ne tetor nga nje mospermbajtje me disa veprime te Platos se karit vendosa qe ta le lojen dhe me ate mendje i bera downgrade te gjitha qka

read more »

Pershendetje krejt

37 Day 2,480, 09:30 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Po duhen 25 komente

falemnerit

read more »

Si gjithe Politika dhe Strategji te gabuara

5 Day 2,424, 16:40 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Nuk eshte artikull i menduar kohe te gjate, por me shume nje mendim i cili rrjedh nga zhvillimet te cilat po shihen,

Shteti (Kryetari, kongresmenet, Komandantat, e te tjere qe kan ndikim ne planifikim dhe zhvillim te strategjive, si gjithe bejn

read more »