Ambient on/off

ХЕРОИТЕ ЖИВЕАТ ВЕЧНО!

22 Day 3,168, 05:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentНа денешен ден (23.07.2001) бранејќи го неродениот син, селаните, Лешочкиот манастир и Македонија загинува ЃОКО ЛАЗАРЕВСКИ (†30, Лешок) од терористички истрел. Тој и неговите другари давале отпор со цел да обезбедат сигурен премин на сос … read more »

МАКЕДОНИЈА

16 Day 3,152, 00:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Над мојата земја
до небо
ПИРИН се крева.
Боровите в бура
ИЛИНДЕНСКИ приказни пеат.
Над Охрид модрината
во просторот се слева,
а подолу уште
на ЕГЕЈОТ далги се леат.
read more »

Cestit den na drzavnosta hrvati

15 Day 3,140, 02:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Da ste mi zivi i zdravi, vi pozeluvam se najdobro
Cestitki od Makedonija i Makedoncite[read more »

Да се насмееме малку

5 Day 3,139, 02:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Две охриѓанки глумат србинки во Охрид на плажа, едната вели:
– Јелена, доџи да се купамо…
Другата:
– Не могу ма, ме дупет камењава.Силувале баба и на суд ја прашуваат:
– Бабо … read more »

ПОДРЖЕТЕ ГИ ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

14 Day 3,040, 15:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

МОЈОТ ДРУГАР ЗОКИ - ПЕРСЕЈ МАКЕДОНСКИ И НАД 700 ФАМИЛИИ НА ДЕЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ГО ФОРМИРАА ЗДРУЖЕНИЕВО И ОСВЕН РОДИТЕЛИТЕ КОИ СЕ СИТЕ ЧЛЕНОВИ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО, СЕКОЈ ДРУГ ГРАЃАНИН НА МАКЕДОНИЈА МОЖЕ ДА СТАНЕ ЧЛЕН ПОДРЖУВАЧ

ОДЗЕМА ЗАМО

read more »