Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Hail Kosova Liberation Army aka Ushtria Çlirimtare e Kosovës

Lufta për Kosovën

39 Day 2,355, 04:39 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Të dashur lojtar dhe bashkluftetar, sot pritet sulmi i eShqiperisë për tja kthy Kosovën Shqiperisë. Nga ky rast Ushtria Çlirimtare e Kosovës është e vendosur, qe ta ndihmoj kët nisme në çdo hap dhe me të gjitha mjetet qe i posedon.


Mbasi është

read more »

To all the serbs, who don't know history....

9 Day 2,352, 02:58 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Serbs wake up and learn:

Serbian newspaper

Albanians are the native population in the Balkan

read more »

Shkurt, SHQIP, VOTO

1 Day 2,072, 23:52 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Ju kisha lut te gjithve te votojn ket Peticion nga Koco Danaj drejtuar atyre qe na ndan para 100 Vjete!


VOTONIVOTE & SHOUTread more »

How do Indians communicate?

3 Day 2,051, 14:39 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

read more »

PE YONI, kqyr turbit!

7 Day 2,050, 13:07 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

PE YONI, kqyr turbit,
per tri dite do ta marre Indine.

O per tri dite do ta marre Indine.
E marre Karnataken e marre Keralin

E marre Karnataken e marre Keralin
O Mushjet mendja do ta marre Andhra Pradeshin.

Andhra Pradeshin koka ngushtu

read more »