Ambient on/off

[KARD] Köszönet, kérés - csak röviden

9 Day 1,426, 07:45 Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysisNagyon rövid cikk:

Legelőször is szeretném megköszönni mindenkinek, aki rám szavazott a pártelnökválasztáson, hogy ezt tette, aki pedig nem rám, annak azt, hogy egyáltalán … read more »

[KARD] Ez nem sikerült...

50 Day 1,417, 04:37 Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysis

Kedves Tagság és kedves Olvasók!Az októberi elnökválasztásra pártunk nevében Borharisnya-t jelöltem. Az elnökválasztás eredménye ismert, jelöltünk a harmadik helyet … read more »

[KARD] És lehull a lepel: Elnökjelöltünk Borharisnya

52 Day 1,408, 13:34 Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysis

A találgatásnak (kétségkívül érdekes tippeket olvastunk a beharangozó cikk alatti kommentekben) ezennel vége. A KARD jelöltje októberben az elnökválasztáson Borharisnya.

Pár személyes kérdésre jelöltünk itt valaszol, [url=http://www.erepublik.com/

read more »

Kongresszusi választások margójára

13 Day 1,407, 00:45 Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysisIsmét lezajlottak a kongresszusi választások. A KARD a múlt hónaphoz hasonlóan jól szerepelt, 10 főt (Ipath, Feherlofia Koppany, Nalaja, Sorihun, Three Headed Monkey, alioth, Domv,read more »

[KARD] Kongresszusi indulóink szeptemberben

13 Day 1,404, 06:28 Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysis

Kedves eMagyar Polgárok,

Ismét közelednek a kongresszusi választások és mi újra nekiálltunk, hogy egy remek csapatot állítsunk össze (és ez szerintem egész jól sikerült is). Az előző hónapban kivétel nélkül … read more »