Ambient on/off

Пре зоре не може да сване

48 Day 1,352, 08:22 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisТема је самосталан излазак кандидата СНО, Заједно и УеС. Да ли је то добро решење? Свакако није. Да ли је то погубно по еСрбију? Не мора да значи.
Са једне стране имамо групацију … read more »

еАтлантида

52 Day 1,347, 04:19 Published in Serbia Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentНапредне цивилизације у историји човечанства су настајале , развијале се и нестајале при чему су за собом остављале легате каснијим генерацијама да се њима служе … read more »

Кандидатура за конгресмена

18 Day 1,340, 02:09 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysis

Упућујем свим онима који мисле да одговорни људи требају у конгресу, онима који се не продају за тенк, хлеб или цркавицу позив да у Западној Србији гласају за мене, а у другим регијама званичне кандидате [url=http://www.erepublik.com/en/party/

read more »

Голом задњицом међу пијане турке

31 Day 1,336, 12:12 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisЕво, за који месец ће ми бити други ерођендан. Приметио сам да у последње време све чешће вртим филм у назад присећајући се разних догађаја и људи који су били и пролазили или су још ту … read more »

Од свега по пуно

44 Day 1,328, 15:15 Published in Serbia Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Издешавало се у последњих неколико дана поприлично ствари, што везано за еСрбију што за мене лично. Просто, једна ситуација другу стиже и пробаћу да то све спакујем у један чланак иако тематски те ствари и нису повезане.

[img]http://img594.[/img]

read more »