Ambient on/off

ПОДЕЛБА НА ТЕНКОВИ - ЗАТВОРЕНА Е ПОДЕЛБАТА !

226 Day 2,055, 12:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Здраво ,

решив да направам една поделба од 150q7 тенкови , се што треба е:

1.sub
2.vote
3.shout (ако сакате)

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА И ОБЕДИНЕТА ! o/

read more »

ПОСИЛНИ И ПОЈАКИ !!

7 Day 2,024, 13:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво МАКЕДОНЦИ и МАКЕДОНКИ.

Сите знаеме што направи плато последнава недела со банерот. Многу играчи сакаа да се откажат и 60% (може и повише) беа банирани поради сликата. Мило ми е и драго што сите ве болеше поради тој банер како и мене исто

read more »

СРЕЌЕН ПРАЗНИК ГРЦИЈА !!

9 Day 1,900, 15:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Здраво на сите еМакедонци.

Како што знаете денес е 02.02 и е празник на нашиот јужен сосед и јас како секој културен граѓанин на нашата мила , убава , сакана Македонија решив да им го честитам преку статија..ЧЕСТИТО ПРАЗНИК ГРЦИЈАА

read more »

ВРЕМЕ Е !

12 Day 1,832, 15:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

СИТЕ МАКЕДОНЦИ ЗНАЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВАШЕ ИЗМИНАТИВЕ ДЕНОВИ .. СИТЕ ЗНАЕТЕ ДЕКА
АКО НЕ СЕ СОЕДИНИМЕ ЗАЕДНО НЕМА ДА МОЖЕМЕ НИШТО ПРОТИВ сечените !


ВРЕМЕ Е БРАЌА И СЕСТРИ ... ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОБЕДИНИМЕ !


[img]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.[/img]

read more »

вистината за преспанското чудовиште ....

6 Day 1,640, 13:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ех не можам повеќе да ќутам и морам да ја извадам мојата приказна во јавноста. не можам повеќе да кријам, Преспанското чудовиште всушност сум јас. Чудно но вистинито. Пред некое времеси бев во претор и покрај ладното време решив да се избањам пошread more »