Ambient on/off

Добра вечер македонци каде и да сте....!!!!

7 Day 2,099, 11:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Како што се најави на страната на Пл*то..Утре ке има нови мисии и ке има сигрно некоја мисија каде што ке дадва убава награда а исто така мисијата ке направи да не мозе со фф да се извраши ке треба да трошите барови..А ние немаме ниту една територија

read more »

Помош !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11 Day 2,067, 11:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Пошто бев баниран http://prntscr.com/1fpbko и имам минус 15,500 илјади http://prntscr.com/1g6s8t..Кој Колку има да прати мкд,голд,леб,тенкој,макар и минимално..о7djole_mkd wants to transfer 15000 MKD to your account. Do you want to accept

read more »

Амабасадор во еПарагвај - Извештај

6 Day 2,055, 01:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Општо:
еПарагвај има 882 активни играчи
Моментално нема регјони
Минимална плата е 1 PYG.Политика:
Прецедател е HCorben SS4
Премиер е hansfer89
Министер за обрзвание е Lord MdMG
Министер за одбрана немаат назначено
Исто така и г

read more »

ПДЕЛБА ПО 5 q7 НА СИТЕ МАКЕДОНЦИ!!!!!!

299 Day 1,933, 08:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business


1.Ке се претплатите на мојот весник
2.Ке ја гласате мојата сатија за да видат повеке играчи
3.Ке ја шаутирата статијата исто така да видат повеке играчи
4.Ке ме додадете во листата на пријатели
5.Кој не ги извраси чекорите нема да добие тенкој … read more »

Поделба на 1 q7 и 10 МКД!!!!!!!

211 Day 1,910, 08:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Се што треба да направите е:

1.Суб
2.Воте
3.Схоут
4.Адд ме за приајтел
5.Кој не ги извраши сите цекори нема да добие ни тенк ни цц...

read more »