Ambient on/off

MBETURINAT TURKE NE TROJET SHQIPTARE

2 Day 2,116, 06:58 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

MBETURINAT TURKE NE TROJET SHQIPTARE

Turqizmi i popullit shqiptar ishte projekti më i lemerishëm me të cilin atij i ra fati të ndeshet. Për fat të keq, mekanizmat mbrojtës të tij nuk u treguan të aftë për të shmangur plotësisht të keqen. Për

read more »

Shqipetar apo Shqipetar i turqezuar?

15 Day 2,115, 12:49 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublikread more »

Vehabistet Arabe po pergatisni nje Afganistan te Ri ne Kosove.

38 Day 2,109, 05:06 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Kosova eshte shteti i vetem ne Europe ku prezenca e Grupeve Radikale Islamike te ardhura nga e gjithe bota eshte shume e madhe. Duket se grupet radikale islamike kane nje strategji te qarte sa i takon Kosoves. Duan ta kthejne kete shtet ne nje

read more »

FALLSITETET TURKOFILE PËRBALLË FAKTEVE HISTORIKE

23 Day 2,106, 10:22 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Për ata që thonë se turqit ishin në piknik nëpër trojet shqiptare.

Kronike e lufterave shqiptaro-turke

1423, Shqiptarët e Moresë çohen në kryengritje kundër turqëve.

1432, kryengritja antiturke e udhëhequr nga Topi Golemi

1434,

read more »

Wahhabizmi dhe fara e hithres nder shqiptare.

35 Day 2,101, 06:28 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Wahhabizmi eshte nje rryme fanatikesh, qe ka vetem nje qellim: vendosjen e shertiatin ne mbare boten. Djepi i wahhabizmit eshte Arabia Saudite. Mjafton te shikosh flamurin e ketij vendi, fushe e gjelbert me shkrime kuranike dhe shpate. Mesazh paqeje?

read more »