Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Gazetë e përditshme

PËR KOSOVËN !

2 Day 1,891, 08:49 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

read more »

Kush ishin Ilirët

4 Day 1,864, 13:10 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Ilirët ishin popull i lashtë i Gadishullit Ballkanik dhe paraardhësit e popullit shqiptar. Disa historianë besojnë se ilirët ishin trashëgimtarët e vetëm të pellazgëve, banorët më … read more »