Ambient on/off

STRATEGJI E RE

1 Day 1,694, 11:55 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders

Un si nje qytetar i eSHQIPERIS natyrisht kam deshir qe te kthej territoret tona por kjo gje nuk eshte e leht sepse tani jemi ne nje gjendje kritike sepse ka filluar sezoni i pushimeve dha aktiviteti i lojtareve te eSHQIPRIS ka ren dukshem keshtu qe

read more »

KRIZA E eSHQIPRISE

3 Day 1,693, 17:32 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders

Per momentin e dim se ne qfar krize momentale eshte eSHQIPRIA prandaj do ju lutesha popullit te eSHQIPRIS qe te bashkohen dhe te luftojn se bashku sepse vetem ashtu mund te marrim trojet tona.

Ja dhe ideja qe kisha ndermen

Do ju lutesha

read more »