Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Vesnik vo koj se pomaga na bespomosnite !

За живот се работи х2

4 Day 2,033, 11:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Добровечер еМакедонци и еМакедонки, како е?

Знам зафанати сме со војната, ама дајте да го покажеме нашето вистинско, хуманитарно лице. Јас донирав 500 денари а имам само 13 години. Ве молам, времето е кратко, парите се големи, доколку можете д
read more »

Коштаплерско Продолжение на Кога...

2 Day 1,734, 11:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Кога Трупер ќе почне да се пцуе со Хобан ..линк..

Кога ќе му се јаве некој насабаread more »

Трупер,учесник во ``Монструм`` ?!

10 Day 1,711, 02:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Доколку нема да го препознаете,Трупер е дечкото од десната страна...
А за оние кои немаат наполнето 18 години,се препорачува да не ја гледаат сликава,бидејќи е ногу потресувачка!!!
[img]http://fotografija.com.mk/images/2012/[/img] … read more »

За живот се работи !!!!

12 Day 1,534, 10:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Малиот осмогодишен Кире Јорданов има рак на лимфните жлезди.Мало штипјанче кое што треба да се лекува во Загреб.Од потребните 100.000 евра останати за собирање се уште 2.500 евра.Но, карти за лет,престој во Загреб,јадење во Загреб, кој ќе плати!!read more »