Ambient on/off

[АрМакедон] "Награди според заслуга"

56 Day 2,215, 06:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis
Ни претставува огромна чест да ви ја промовираме новата поделба која што од денес ја воведува АрМакедон.

Ние во [url= … read more »

[Hristijan Tasevski]Кандидатура за претседател, тим и програма

52 Day 1,988, 17:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Почитувани еМакедонци,

Во оваа статија сакам да ви ја претставам мојата кандидатура за Претседател на еМакедонија за месец Мај. Оваа игра стана дел од мене уште од првиот Baby Boom, а од тогаш поминале некои 30-тина месеци или 2 и пол годин … read more »

[OeM]Конкурс за кандидати за конгресмени + Поделба

113 Day 1,977, 06:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Почитувани еМакедонци,Во последните 8 месеци откако се воведе новиот политички модул, Обеread more »

[Обединета еМакедонија] Обединети сме посилни + Поделба

177 Day 1,967, 15:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Почитувани еМакедонци,

Создавањето на Обединета еМакедонија е во времето кога на картата на еРепублик е додадена еМакедонија како држава. Поради насобраните искуства од други земји, уште од самиот почеток се создадоа кадри кои со огромна посветено

read more »

Ставот на Нов Зеланд околу COT алијансата и Македонија [ИНТЕРВЈУ]

8 Day 1,895, 14:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Почитувани Македонци и Македонки,

Целта на оваа статија е да направам интервју со највлијателниот играч во Нов Зеланд, јас како амбасадор во Нов Зеланд одлучив да направам интервју со оние кои што ја водат државата, бидејки според мене таа … read more »