Ambient on/off

Шпиц

16 Day 3,085, 18:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Содржина наменета за лица над 16 години


Ден сабота ( за дата не паметам ама топло беше), пред многу многу години се мачев со пост и нечисти мисли од 2-3 дена (повеќе и да сакам

read more »

Коледе леде :)

9 Day 2,969, 04:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Коледе леде,
паднало греде,
утепало деде,
деде се мачи,
баба го квачи,
со 4 јајца,
гускини, шаткини
КОЛЕДЕЕЕЕЕ!!!
Епа драги мои денеска е коледе и се пеат коледарски песни. Еве и јас ќе ви испеам неколку за да не кажете дека не сум ви поминал

read more »

Терапија

23 Day 2,943, 02:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Музичка подлога: www.youtube.com/watch?v=uxHc4vmdD9I


Пред некое време сакајќи да го испитам нашиов здравствен систем, одлучив да го љетим на кров. За брзо време се најдов

read more »

candidate for president

19 Day 2,936, 03:56 Published in Nigeria Nigeria Political debates and analysis Political debates and analysis

Hello. Its me. I was wondering if after all these years you'd like to meet... (O sh.t wrong place)


Hello eNigeria!

[img]http://4.bp.blogspot.com/-EDRacN2Zvxs/VND_hgXy0JI/AAAAAAABgF0/vUVJCJWRF6k/s1600/images-indecent_dressing_652984784.jpg[/[/img]

read more »

Самоуништување

50 Day 2,815, 07:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Еве по подолго време да пишам статија али овој пат на посериозна тема.
Синдромот на самоуништување постои кај многу играчи од нас од Д4.
Па добро бе маме му е*ам нели гледате дека Гејците цело време гледаат да ни ги вртат битките во Д4 и епски да н

read more »