Ambient on/off

ДЕЛАМ ПО 3 Q10 ТЕНКОВИ!

8 Day 1,895, 03:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво! Ќе бидам искрена. Со другарка се кладев дека можам да достигнам одреден број лајкови на фан страна на facebook, и затоа ми треба ваша помош. Се што треба да направите е да стиснете лајк на страната [url=http://www.facebook.com/read more »

Роденден + бесплатен леб

39 Day 1,241, 01:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Епа луѓе и јас пораснав 😃 Денес ми е роденден, тралалала, и решив да ве почастам. Во коментар пишете број на в, број на суб, и на првите 40 ќе им бидат доделени по 2 лебчиња 🙂 Да не должам многу, ме чека торта, одам, а вие знаете што треба да наread more »

Сепак не сме мајмуни што ви викаме да не се борите

16 Day 1,212, 04:13 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Епа драги мои сигурно кога сте почнале да играте сте виделе милион статии за тоа зошто да НЕ се тепате под 15ти левел, ама кој да ги слуша. Сега јас ќе ви покажам како личите кога се тепате.

Почнуваш да играш, глеаш војна, си мислиш ова read more »

Let's kill the headless chicken !

18 Day 1,195, 13:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

As we all know, our dear friend the headless chicken is the best solution when Greece is losing 🙂 .. So, what do they do? Show us the headless chicken, because that's what they feel like when they're losing. Well I have a solution. Let's kill it read more »