Ambient on/off

HELLO INDONESIA

41 Day 1,337, 14:22 Published in Indonesia Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hello , I am MKHero the new eIndonesian citizen . I come from eMacedonia and i will live here for a while . I choose to come to eIndonesia because eIndonesia is very close friend to my country and i am sure that it will stay that very long time.

read more »

Благодарам!!!!!

16 Day 1,300, 12:32 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Само сакам да им се заблагодарам на сите што ми дадоа Subscribe и ми помогнаа да стигнам до мојот прв Мedia Mogul медал .

Во иднина очекувајте нови интересн

read more »

1 СУБ = 20 ХЕЛТ !!!

38 Day 1,299, 09:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

До сега имам точно 900 претплати.

Севкупно ќе поделам 800 Q1 леба. На првите 80 по 20 хелт. Тоа значи дека ќе ги поделам лебовите на првите 80 кој ќе стават В + С + Шаут, со бројот на Vote и бројот на Subcribe.

[img]http://www.[/img]

read more »

МАКЕДОНИЈА VS ЕЛАДА (MKD-ENG)

24 Day 1,288, 09:50 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Досадно, нема што да се пише. Добиваме битка по битка.

МНОГУ СМЕ ЈАКИ !!!


Borring, nothing to write. Get battle after battle.

WE ARE VERY

read more »

МАКЕДОНСКАТА АРМИЈА МАРШИРА НИЗ СОЛУН !!!

17 Day 1,277, 11:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Конечно дојде денот, МАКЕДОНИЈА Е СЛОБОДНА. Македонци не можам да се соземам, а ова е само игра. Нејќам да замислам што ќе се случеше ако ова се случеше во реалноста, ќе трчав до Солун и назат ... најсериозно.

[img]http://pic.mk/[/img]

read more »