Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Bez dlake na jeziku!

NAJBOLJE RIBE SRBIJE (FOTO + VIDEO)

2 Day 3,163, 13:20 Published in Serbia Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

U vrelim letnjim danima, verovatno vam zastane dah kada pogledate neki novi spot na jutjubu ili kada vidite dobru ribu na plazi. Gistro magazin vam predstavlja 5 najboljih riba sa nasih prostora prema misljenju naseg strucnog zirija. Pa da pocnemo:

read more »

POTPUKOVNIK

0 Day 2,757, 09:02 Published in Serbia Serbia Battle orders Battle orders

Braco i sestre, eto, posle dugo vremena vratio sam se eSrbiju i unapredjen sam u potpukovnika. Neka nam je vecna eSrbija.
DOGODINE U eUSA

read more »

POBEDILI SMO NATO!

7 Day 2,042, 10:52 Published in Serbia Serbia Warfare analysis Warfare analysis

Davno je bila ta 99. A jos uvek je pamtimo. Tada je nas predsednik Slobodan Milosevic posle NATO aresije duge 78 dana, jednog ponosnog junskog dana izjavio da smo pobedili NATO. Dugo je vremena proslo predsednice, a mi smo opet pobedili NATO,

read more »

СРАМНА ОДЛУКА еРЕБУБЛИКА

10 Day 1,967, 13:12 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysis

После моје објаве текста Србија приступа Руској федерацији, који је имао за циљ буђење националне свести и окретању Србије али и еСрбије Евроазијској унији, на челу са нашим традиционалним пријатељима Русима и Кинезима, добио сам ЦЕНЗУРУ!
Наш

read more »

Шта су од нас заправо хтелу у Рамбујеу?

3 Day 1,958, 07:07 Published in Serbia Serbia Warfare analysis Warfare analysis

Зашто су нас напали
„Њујорк тајмс” је 5. јуна 1999. известио да би према Анексу Б споразума из Рамбујеа, „снаге НАТО-a имале потпуну слободу да иду где год желе по СРЈ”. Да се онда запитамо ко је то по сваку цену хтео рат 1999?

И годишњице имају

read more »