Ambient on/off

[CP] Sfirsit de mandat

21 Day 2,420, 02:49 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova Political debates and analysis Political debates and analysisSalutare eMoldova

Fiind ultimul meu articol scris in postura de CP, as dori sa fac un rezumat la ceea ce sa intimplat in etarisoara noastra pe durata mandatului meu. Vreau sa multumesc celor ce … read more »

Multumiri & Guvernul

29 Day 2,390, 13:47 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova Political debates and analysis Political debates and analysis

Salutare eMoldova

Vreau sa va multumesc de votul acordat in campania electorala si sa va promit ca in luna ce urmeaza voi face tot ce imi sta in puteri sa avem cu totii parte de un mandat plin de actiune.

Dupa cum anuntasem de planurile mele

read more »

Candidatura CP

40 Day 2,386, 12:21 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova Political debates and analysis Political debates and analysisSalutare eMoldova!

Se apropie alegerile prezidentiale si am hotarit sa intru si eu in cursa pentru presedintie. De cind am revenit in erepublik mi-am fixat un scop, si acela este sa ajung in cea … read more »

Jaf la BCM!

36 Day 2,378, 03:43 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova Financial business Financial business

Azi contul organizatiei Banca Centrala a Moldovei a fost spart. Cineva a sustras pina in prezent 10Gold si 1000cc

http://www.erepublik.com/en/economy/citizen-accounts/1862763

Inainte


Azi[/

read more »

[Delta Force 3 ani] Safari si Pariuri

57 Day 2,362, 12:55 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSîmbata, 10 mai se va desfășura concomitent 2 competiții Safari și Pariuri. Nu ezitați să participați la aceste acțiuni care urmează să le descriu mai jos.

[img][/img] … read more »