Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Gazeta zyrtare e PARTY of ETHNIC ALBANIA
Gazeta zyrtare e 'Albanian Eagles [ShqiponjaT]'

[MeDzeLi] Zgjedhjet në PEA

23 Day 1,884, 06:45 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Përshëndetje të ndëruar qytetarë shqipëtarë, në veçanti antar të PEA-s.

Pik së pari i lumtë FESSTIT që në mënyr profesionale arriti ta fusë PARTY of ETHNIC ALBANIA nën kontrollë!
Siq e dini që dje jan zhvilluar zgjedhjet … read more »

'Erlindi' dhe VLERAT e tijë [MeDzeLi]

17 Day 1,881, 07:55 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis


Nuk bëhet fjalë gjatë kandidimit në PARTINË e Shqipërisë ETNIKE, por fjala bëhet kur ERLIND BEJ ishte kandidat për PP tek partia REVOLUCIONARE.
Ja dhe dhëshmia e
read more »

Koha për LUFTË

33 Day 1,873, 19:20 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis
Siq e dini NAP i qeverisë së KALUAR morri fundë, tani pritet momenti kur FYROM do të na shpallë për armiqë të natyrshëm, dhe unë si DEPUTET i read more »

[MeDzeLi] Çerçis.Topulli për PRESIDENT!

14 Day 1,871, 18:50 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis


Të ndëruara MOTRA, të ndëruar VËLLEZËR, bashkëluftëtarë, shokë, miq!

Party OF ETHNIC ALBANIA ka vendosur që zyrtatisht ta mbështes kandidatureën e CERCIS.read more »

[MeDzeLi] Party of ETHNIC ALBANIA dhe hapat e saja !

6 Day 1,856, 05:10 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisTë ndëruar qytetarë eShqipëtarë, dhe në veçanti anëtarë dhe kryesi e Partisë së shqipërisë Etnike !
Jo vetëm kryesia dhe këshilli , por gjithë anëtarët e PEA-së ishin të ftuar që të merrnin … read more »