Ambient on/off

About my newspaper

Message to Plato

19 Day 2,020, 03:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Dear Plato,
Why always you have to do things like this just to keep the greek gold buyers on this game?
Change the meeting location!
Thessaloniki, Greece OR change it to
Solun, Macedonia.
It can't be

read more »

Најавени промени во Ерепублик

26 Day 1,918, 07:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво еМакедонијо!
Админите на фејсбук објавија слика со некој планови кој треба да излезат во скоро време.


За оваа година прв на листата бил план

read more »

Поделба на q7 тенкови за глас на ФБ/Q7 TANKS GIVEAWAY FOR FB VOTE

40 Day 1,871, 07:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

АКО НЕ ГЛАСАТЕ НА ФБ НЕМА ТЕНКОВИ!!!
За да добиете по 2 q7 тенкови се што треба да направите е:
Vote
Sub
http://tinyurl.com/a3ycp9n Гласајте на овој линк.

Број на воте суб и глас во коментар.

If you want to get your 2q7 tanks, all you need

read more »

Конгресменски избори во еРусија.

3 Day 1,864, 10:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво еМакедонијо!
Како што прочитавте во насловот, тука ќе ви пренесам некој подетални информации за конгресменските избори кои се одржаа во Русија овој месец.

Првото место го завзема Communist Party, која исто така има и највеќе членови во еРу

read more »

New Mission - Day 1,856 [EN/MK]

13 Day 1,856, 02:22 Published in Russia Russia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

<<<<<English version at the bottom>>>>>>

Здравo еМакедонијо.
Како што можете да видите, админите ни пуштија новогодишна мисија.
Се работи за мисијата Snow Fight и доле ќе можете да видите што се добива ако ја извршите 🙂
[img]http://www.[/img]

read more »