Ambient on/off

Артикл посветен на оние кои уживаат во музиката!

2 Day 1,652, 23:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Веќе година и скоро 5 месеци ја играм играва, пополека пополека напредувам и не планирам во скоро време да се откажам! Никогаш не сум се замарал да напишам нешто во весников, а ниту мислев дека ќе ми текне некогаш и да напишам нешто. Многу луѓе ја иг

read more »